7 Κορυφαίοι Λόγοι για τους Οποίους Πρέπει να Εγκαταστήσεις ένα Σύστημα Ασφαλείας

1ον Τα συστήματα συναγερμού στο σπίτι αποτρέπουν την εγκληματική δραστηριότητα.

Με απλά λόγια, η απλή παρουσία ενός συστήματος ασφαλείας στην οικία θα αποτρέψει πολλούς δράστες από το να κάνουν εγκληματικές πράξεις. Δεν θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες να συλληφθούν από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ή από την αστυνομία. Και αν υπάρχουν κάμερες παρακολούθησης οι πιθανότητες να κάνουν το έγκλημα μειώνονται ακόμη περισσότερο.

2ον Τα συστήματα συναγερμού στο σπίτι προστατεύουν εσάς τους ίδιους, την οικογένεια σας, τα αγαθά και τα τιμαλφή σας.

Ένα σύστημα ασφάλειας στο σπίτι είναι η πρώτη γραμμή άμυνας για τη διατήρηση της περιουσίας και των πολυτίμων αντικειμένων σας ασφαλή. Οι βάνδαλοι είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν ζημιά στην περιουσία σας εάν υπάρχει πιθανότητα να συλληφθούν. Ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να ειδοποιεί την αστυνομία αυτόματα εάν κάποιος δράστης προσπαθήσει να διαρρήξει την οικία σας, το οποίο διατηρεί τόσο την περιουσία σας όσο και τα πολύτιμα αντικείμενα σας πιο ασφαλή.

3ον Τα συστήματα συναγερμού στο σπίτι επιτρέπουν την απομακρυσμένη προβολή / διαχείριση του σπιτιού σας.

Τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας στο σπίτι προσφέρουν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού τη δυνατότητα να βλέπει και να διαχειρίζεται τι συμβαίνει χρησιμοποιώντας έξυπνες συσκευές όπως για παράδειγμα να αναβοσβήνει τα φώτα ή να ανάψει τον θερμοσίφωνα. Μπορούν να  ειδοποιήσουν εάν κάποιος μπαίνει στο σπίτι, όπως για παράδειγμα ένα παιδί μετά το σχολείο ή καθαρίστρια που ήρθε για την καθαριότητα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπορεί επίσης να οπλίζει και να αφοπλίζει το σύστημα από απόσταση. Εάν έχουν εγκατασταθεί και κάμερες παρακολούθησης μαζί με το σύστημα ασφαλείας στο σπίτι, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπορεί επίσης να παρακολουθεί και να επιβλέπει για τυχόν ύποπτες κινήσεις στον περιβάλλοντα χώρο ώστε να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι ακριβώς συμβαίνει στην οικία του.

4ον Τα συστήματα συναγερμού στο σπίτι μειώνουν την ασφαλιστική δαπάνη του ιδιοκτήτη του σπιτιού και του ενοικιαστή.

Στις ασφαλιστικές εταιρείες δεν αρέσουν οι διάφοροι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στις μέρες μας. Εάν διαθέτετε ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι, διατρέχετε χαμηλότερο κίνδυνο κλοπής ή διάρρηξης. Οι ασφαλιστικές εταιρείες θα μειώσουν τα ποσοστά ασφάλισης των ιδιοκτητών του σπιτιού σας, λόγω του μειωμένου κινδύνου απώλειας. Αυτό είναι ιδιαίτερα δελεαστικό για τους πρόσφατους αγοραστές κατοικιών που ελπίζουν να μειώσουν το κόστος. Οι οικονομικές επιπτώσεις των στεγαστικών δανείων μπορούν να σας αφήσουν να αισθάνεστε αρκετά περιορισμένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να χαιρετιστεί οποιαδήποτε δυνατότητα μείωσης του κόστους ασφάλισης!

5ον Τα συστήματα συναγερμού στο σπίτι μπορούν να σας ειδοποιήσουν για διαρροή από αέρια ή για εκδήλωση πυρκαγιάς.

Πολλά συστήματα ασφαλείας στο σπίτι διαθέτουν ενσωματωμένη ανίχνευση πυρκαγιάς και μονοξειδίου του άνθρακα. Εάν οι αισθητήρες συναγερμού εντοπίσουν κάποιο πρόβλημα, το σύστημα θα ειδοποιήση το κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων ενώ στέλνει επίσης έναν ηχητικό συναγερμό στην οικία και στους χρήστες του. Αυτό μπορεί να σας δώσει το χρόνο να βγείτε από το σπίτι, ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης θα βρίσκονται στο δρόμο για την αντιμετώπιση του προβλήματος που δημιουργήθηκε ακόμη και αν λείπετε από την οικία σας.

6ον Τα συστήματα συναγερμού στο σπίτι βοηθούν στην προστασία του σπιτιού σας από εισβολείς.

Τα συστήματα ασφαλείας στο σπίτι μπορούν να ειδοποιήσουν εάν κάποιος εισέλθει στο σπίτι χωρίς άδεια. Η υπηρεσία του κέντρου λήψης σημάτων μπορεί να ειδοποίηση προσωπικό έκτακτης ανάγκης ανάλογα με τον τύπο συναγερμού που έχει ανιχνεύσει. Τα περισσότερα συστήματα διαθέτουν χαρακτηριστικά πανικού που επιτρέπουν σε κάποιον στο σπίτι να στείλει κρυφό /φανερό σήμα έκτακτης ανάγκης εάν κάποιος προσπαθήσει να εισέλθει όταν το σύστημα συναγερμού δεν είναι οπλισμένο.

7ον Τα συστήματα συναγερμού στο σπίτι μειώνουν την ανησυχία και το άγχος.

Όταν γνωρίζετε ότι εσείς, η οικογένειά σας και το σπίτι σας είστε ασφαλείς, βοηθά στην ανακούφιση της ανησυχίας και του άγχους. Παίρνετε λίγη ηρεμία γνωρίζοντας ότι κάποιος παρακολουθεί και προσέχει για την ασφάλεια του σπιτιού σας, ακόμη και όταν δεν είστε εκεί.

Αυτά είναι μερικά από τα οφέλη που θα προσφέρει ένα σύστημα ασφάλειας στο σπίτι για εσάς και την οικογένειά σας. Το σπίτι και τα τιμαλφή σας θα είναι ασφαλή και κερδίζετε ηρεμία γνωρίζοντας ότι όλα είναι ασφαλή.

 

Owner & Founder
Παπανίκος Κωνσταντίνος