Τεχνική Yποστήριξη

Υποστήριξη
Τεχνική Yποστήριξη
Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Εργαζόμαστε με πάθος και αφοσίωση για να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και για να δίνουμε λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οικίες – επιχειρήσεις καθημερινά.

Για να είναι ορθή η λειτουργία ενός συστήματος ασφαλείας, αυτό πρέπει να συντηρείται, να επιτηρείται και να αναβαθμίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής.

H Sonar Security τηρώντας πιστά τα πρωτόκολλα που βασίζονται στις συστάσεις του κατασκευαστή – προκειμένου να θεωρείται δεδομένη η άριστη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας, σε διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα – φροντίζει να σας ενημερώνει και να προγραμματίζει, προληπτικά, την συντήρηση του εκάστοτε εξοπλισμού που διαθέτετε, ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τεχνικά προβλήματα απομακρυσμένα για να μην μείνει η ασφάλειά σας έκθετη ούτε λεπτό!

Στην Sonar Security η διαρκής συνέπεια όσον αφορά την τεχνική κάλυψη είναι πρώτο μας μέλημα, ώστε μετά την πώληση-εγκατάσταση των προϊόντων και των υλικών που χρησιμοποιούμε, να παρέχουμε υπηρεσίες και απομακρυσμένα, για να είμαστε δίπλα σε οτιδήποτε χρειαστείτε κερδίζοντας καθημερινώς την εμπιστοσύνη σας !