Μέτρα Πρόληψης για την Νόσο του Κορονοϊού με έξυπνες Εφαρμογές

Το έτος 2020 αναμένεται να είναι μια ξεχωριστή χρονιά με το ξέσπασμα της νόσου του κορονοϊού το 2019 κοινώς (COVID-19) παγκοσμίως. Η εξαιρετικά μεταδοτική ασθένεια είναι υπεύθυνη για τον θάνατο πολλών ανθρώπων και μετράει πολλούς χιλιάδες νεκρούς, ειδικά στην Κίνα, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και ορισμένες χώρες στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Η Dahua Technology, παγκοσμίου φήμης για τις έξυπνες λύσεις και με υπηρεσίες παροχής με επίκεντρο την παρακολούθηση, συμμετείχε πρώιμα στην πρόληψη και τον έλεγχο της επιδημίας στην Ασία, ενώνοντας τις παγκόσμιες προσπάθειες για την καταπολέμηση του ιού για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στην ανθρωπότητα.

Η Λύση της θερμομέτρησης από την Dahua Technology

Μετά την αποστολή της πρώτης δέσμης θερμικών φωτογραφικών καμερών στην περιοχή της Γιουχάν που έχει πληγεί από τις 24 Ιανουαρίου, η θερμική λύση της Dahua έχει αναπτυχθεί σε χιλιάδες ιστότοπους στην Κίνα.

Συγκεκριμένα η Dahua Thermal Solution έχει εφαρμοστεί σε επιχειρήσεις, εμπορικά συγκροτήματα, ξενοδοχεία, τράπεζες, αεροδρόμια και άλλα μέρη. Για να επιτρέψουν στην ασφαλή και ομαλή επανέναρξη της εργασίας.

Αρκετές μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν την Dahua Thermal Solution στα κεντρικά τους γραφεία και τις θυγατρικές τους για να βελτιώσουν την ασφάλεια στο χώρο εργασίας τους. Η Dahua Thermal Solution μετρά τη θερμοκρασία σώματος των υπαλλήλων τους, χειρίζοντας χιλιάδες ροές προσωπικού καθημερινά.

Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν.

Ιπποκράτης, 460-370 π.Χ.

Πατέρας της Ιατρικής

Θερμικές κάμερες που αναπτύσσονται σε μέρη που έχουν προσβληθεί από ιούς.

Η χρήση της Dahua Thermal Solution θα βελτιώσει σημαντικά την ταχύτητα και την ακρίβεια στη μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος.

Για παράδειγμα εάν συγκρίνετε με τον παραδοσιακό τρόπο μέτρησης θερμοκρασίας σώματος – ένα θερμόμετρο μετώπου, η χρήση του Dahua Thermal Solution θα βελτιώσει σημαντικά την ταχύτητα και την ακρίβεια και ταυτόχρονα θα συμβάλει στη μείωση της εξάπλωσης της μόλυνσης διότι η μέτρηση γίνεται χωρίς επαφή.

Γρήγορη και ακριβής μέτρηση

Για τη μέτρηση της θερμοκρασίας των 5.000 ατόμων, θα χρειαστούν περίπου 4,2 ώρες χρησιμοποιώντας ένα θερμόμετρο μετώπου, καθώς χρειάζονται τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα για τη μέτρηση ενός ατόμου. Ωστόσο, χρειάζονται μόνο 30 λεπτά εάν χρησιμοποιείτε την Dahua Thermal Solution, το οποίο μετρά 3 άτομα ανά δευτερόλεπτο. Διαθέτει επίσης υψηλή ακρίβεια ± 0,3 ℃.

Πρόληψη και έλεγχος επιδημίας

Η εταιρεία αναφέρει ότι η λύση βοήθησε έναν χρήστη του Χονγκ Κονγκ να εντοπίσει μερικές ύποπτες περιπτώσεις σε λίγες μόνο ώρες λειτουργίας.

«Η Θερμική Λύση της Dahua Technology μας βοήθησε να εντοπίσουμε μερικές ύποπτες περιπτώσεις κορονοϊού μέσα σε λίγες μόνο ώρες λειτουργίας, τις οποίες εκτιμούμε πολύ», σχολίασε ένας χρήστης του Χονγκ  Κονγκ.

Η Dahua Thermal Solution βρίσκεται στην πρώτη γραμμή από την αρχή, βοηθώντας την πρόληψη και τον έλεγχο της επιδημίας σε αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, νοσοκομεία, σχολεία και άλλους χώρους σε όλη την Ασία. Διαθέτοντας υψηλή ακρίβεια, υψηλή απόδοση, ισχυρή προσαρμοστικότητα και εύκολη εγκατάσταση, το Dahua Thermal Solution μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε όλα τα είδη εισόδων και εξόδων. 

Η Θερμική Λύση Dahua μετρά τη θερμοκρασία σώματος των εργαζομένων, ικανή να χειρίζεται χιλιάδες ροές προσωπικού καθημερινά.

Η SONAR SECURITY είναι μια επίσημα αδειοδοτημένη εταιρεία για την εγκατάσταση και την προμήθεια συστημάτων ασφαλείας και επίσημος συνεργάτης των μεγαλύτερων εισαγωγέων της DAHUA TECHNOLOGY στην Ελλάδα. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, επαγγελματική εξυπηρέτηση με το υψηλότερο επίπεδο ακεραιότητας. Εάν σκέφτεστε να προσθέσετε ένα σύστημα παρακολούθησης θερμικής απεικόνισης, επικοινωνήστε σήμερα με την SONAR SECURITY. Έχουμε την τεχνογνωσία και την τεχνολογία για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης για το προσωπικό και το πελατολόγιό σας, κρατώντας σας μακριά από την νόσο του κορονοϊού. 

ΝΙΩΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ 

Owner & Founder
Παπανίκος Κωνσταντίνος