Κάμερες Ασφαλείας

Κάμερες Ασφαλείας

Οι κάμερες ασφαλείας είναι πολύ σημαντικές για την ασφάλεια στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας, αφού μπορούν να λειτουργήσουν ως ένας ορατός και αποτρεπτικός παράγοντας για τους παραβάτες. Η Sonar Security διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από κάμερες, έχοντας εξασφαλίσει μια πρόταση για κάθε προϋπολογισμό. Η γκάμα εκτείνεται από υπερσύγχρονες κάμερες ασφαλείας έως και συμβατές κάμερες για οικιακή χρήση.

Τα βήματα για την επιτυχημένη κάλυψη του χώρου:

Κάθε χώρος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και απαιτεί ειδική μεταχείριση στη μελέτη τοποθέτησης ενός συστήματος ασφαλείας. Κάθε πρόταση είναι προσαρμοσμένη στα μέτρα σας, με βάση τα ευάλωτα σημεία πρόσβασης, την περιουσία που διακυβεύεται και τον προϋπολογισμό που διαθέτετε.

  1. Kαταγραφή του χώρου και των τρωτών σημείων πρόσβασης
  2. Δημιουργία πλάνου για την εγκατάσταση καμερών ασφαλείας
  3. Παράδοση μιας ολοκληρωμένης πρότασης με βάση τις ανάγκες σας
  4. Παράδοση και εγκατάσταση από το έμπειρο, τεχνικό προσωπικό μας.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα εξελιγμένων καμερών ασφαλείας, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε και να δημιουργήσετε ένα σύστημα επιτήρησης, ώστε να ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες της ασφάλειας σας και του τρόπου ζωής σας.
Στην Sonar Security, θα σας προτείνουμε διάφορους τύπους καμερών ασφαλείας ώστε να παρέχουν εσωτερική και εξωτερική παρακολούθηση τόσο σε συνθήκες κανονικού φωτισμού όσο και σε περιπτώσεις που χρειάζεται νυχτερινή όραση και φυσικά απομακρυσμένη πρόσβαση από υπολογιστή, tablet ή smartphone.
Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε για το αν το σύστημα ασφαλείας θα είναι φανερό ή κρυφό, αν οι κάμερες θα είναι σταθερές ή κινούμενες ή αν η καταγεγραμμένη εικόνα θα είναι έγχρωμη ή ασπρόμαυρη.

Επιπλέον σε εμάς θα βρείτε συστήματα ασφαλείας με αυτόνομη ηλεκτρική ενέργεια. Τα συγκεκριμένα συστήματα τοποθετούνται σε απομακρυσμένες περιοχές και σε χώρους που δεν υπάρχει ηλεκτρικό δίκτυο και λειτουργούν με τη χρήση φωτοβολταϊκών πάνελ.